diumenge, 26 de maig del 2013

Whoopi Goldberg apareix en el rodatge de "Les Tortugues Ninja"

Whoopie Goldberg, cinema, Hollywood, Tortugues Ninja, Ghost
Whoopy Goldberg ha estat fotografiada pels voltants del rodatge de la pel·lícula "TMNT", ben abrigada, amagant el que podria ser el vestit del seu personatge al film. De moment no se sap quin serà el paper que tindrà l'actriu en el nou projecte cinematogràfic de les Tortugues Ninja.

Per si no fos suficient el secretisme amb què s'està duent a terme la nova pel·lícula de les Tortugues Ninja produïda per Michael Bay, Paramount Pictures, Nickelodeon Movies i Platinum Dunes, sota la direcció del director de cinema sud-africà Jonathan Liebesman, una altra nova sorpresa sorgeix de les profunditats de la producció, Whoopy Goldberg apareixerà a la nova pel·lícula.

Whoopi Goldberg, Tortugas Ninja, Hollywood, Screen Crush, cinema, Hollywood
Com si estigués fent una passejada, tapada amb un enorme abric i un gran cabell arrissat de color negre que donaria enveja fins al mateix Rei Lleó, Whoopy Goldberg ha estat captada per la web d'entreteniment Screen Crush, deixant el dubte al seu pas si està fent una visita i té molt fred, si l'actriu de "Ghost" farà un cameo en la pel·lícula o si tindrà algun paper rellevant dins de les noves aventures de les 4 tortugues ninja.

Tot està tan sota un gran secret que ni tan sols se sap quin és el guió de la pel·lícula, després que més d'un fan de les Tortugues Ninja posés el crit al cel, encara que més que un crit va ser un rugit quan Michael Bay va assegurar que en la nova cinta els personatges serien extraterrestres. Per aquest motiu van haver de posar una mica el fre i retardar l'inici de la producció.

El que sí se sap és que la nova producció de les Tortugues Ninja comptarà en el repart amb Megan Fox al paper de la reportera April O'Neal, Alan Ritchson, Jeremy Howard, Noel Fisher, Pete Ploszek, William Fichtner, Will Arnett i Danny Woodburn, i previst la seva estrena a Estats Units per al 6 de juny de l'any que ve.