dimecres, 29 de maig del 2013

Will Smith i el seu fill Jaden desfermen la bogeria un plató de televisió

Will Smith, Jaden Smith, After Earth, cinema, música, televisióWill Smith i el seu fill Jaden van ser els convidats d'un programa de la televisió anglesa BBC. Aquest va acabar convertint-se en una discoteca davant les sorpreses que l'actor tenia preparat al presentador i al públic assistent.

Tots sabem que cada vegada que l'actor Will Smith va a un plató de televisió, sempre acaben passant coses rares, complicitat amb els convidats, el presentador i el públic. Si a això li sumem l'assistència del seu fill i unes quantes sorpreses més, l'entrevista es pot convertir en una autèntica festa. 

Això és el que va passar al programa The Graham Norton Show a la televisió britànica de la BBC. Will Smith i el seu fill Jaden van anar a promocionar la seva nova pel·lícula "After Earth", en companyia dels actors nord-americans Bradley Cooper i Heather Graham, els quals van anar a promocionar, també, la seva pel·lícula "Resacón 3", 

Will Smith no era la primera vegada que anava al programa i, després de cantar al costat del seu fill, l'actor va recordar a Graham Norton, cantant un rap, la vegada que va estar allà i li va fer cantar la cançó de la sèrie de televisió que li va donar la fama mundial a Will Smith, "El Príncep de Bel-Air". Però l'actor tenia un as, o més aviat una baralla sencera de sorpreses, guardades dins de la màniga.

Will Smith, Jayden Smith, After Earth, cinema, música, televisió, The Graham Norton Show
Després d'això, Will Smith assenyalant a l'altre costat del plat de televisió, va presentar el DJ, company de sèrie i el seu gran amic, DJ Jazzy Jeff, amb el qual també va formar duo en les dècades dels 80 i els 90. La música va començar a sonar i en pocs segons la sintonia de "El Príncep de Bel-Air" va tornar a sentir-se a plató. Pare i fill cantaven, tornant boig al públic i fent-los partícips d'aquest gran xou. Però la cosa no acabava aquí.

En acabar la cançó, Will Smith crida a Norton: "T'ha agradat? ... Una petita sorpresa més, va per tu!". Comencen a sonar les primeres notes de "It s not unusual" de Tom Jones, presentant al seu altre company de sèrie Alfonso Ribeiro, el cosí Carlton. El públic completament esbojarrat pel que estaven vivint, encara estava per més sorpreses quan va sonar "Jump On It" dels Sugarhill Gang Apache. Ball que es va fer molt famós en una seqüència de la sèrie de televisió en què Will i Alfonso ballen en un escenari. Graham Norton, també es va animar a ballar amb ells.

Tal bogeria s'ha desfermat aquesta que el vídeo a Youtube ha superat els 12 milions de visitants.