dimecres, 29 de maig del 2013

Bon jovi no cobrarà pel seu concert a Madrid

Bon Jovi, música, rock, Estats Units, New JerseyJon Bon Jovi i la seva banda estan de gira per Europa. Una de les parades que farà el grup de rock nord-americà serà a la capital d'Espanya. Però el cantant de New Jersey ve amb una sorpresa que honora, encara més, el compromesos que estan amb la situació actual al món.

A Bon Jovi se l'espera amb moltes ganes a Espanya. Concretament serà l'estadi de futbol, Vicente Calderón de Madrid, el que acollirà el 27 de juny al grup de rock, en el qual gaudiran tots els fans de la banda i celebraran els 30 anys que la banda porta fent-nos vibrar amb la seva música i recorrent els escenaris de tot el món, dins la gira de presentació del seu nou disc "What about now". 

Bon Jovi, música, rock, Estats Units, New JerseyCom en qualsevol aniversari sempre és bo rebre regals. Però en aquest cas és el grup el que fa un regal a Espanya. En una entrevista oferta al periodista Joan Destroyer que podeu llegir a la web Mariskal Rock, ni Bon Jovi ni el seu staff cobraran un dòlar per actuar al país. 

Coneixent la situació en què es troba Espanya, en particular, i el nombre de desocupats que té el país, fa uns mesos Bon jovi se li va acudir de fer un concert molt especial. Es tractava del preu de les entrades. Amb el nom de "Preu amic" les entrades costaven només 12 euros. I diem que valien perquè, per descomptat, les entrades ja estan totes exhaurides. 

Bon Jovi considera aquest gest com "una manera d'agrair als fans espanyols aquests trenta anys de suport incondicional". D'aquesta manera "volem demostrar que no tocarem allà per diners, sinó per reafirmar aquesta relació que s'ha forjat entre els fans i nosaltres. És la nostra manera més sincera de dir: 'Gràcies'". 

Bon Jovi, a més, tenia altres intencions, que en l'últim moment es van frustrar, a l'hora de donar el concert a Madrid. "Cal traçar la ruta d'una gira basant-se en els esdeveniments internacionals. Quan vaig saber que l'economia espanyola tampoc caminava molt , vaig pensar en un principi a oferir un concert gratuït en una plaça pública, per exemple, però després em van comentar sobre un festival gratuït que se'ls va anar de les mans als organitzadors i fins i tot hi va haver morts." 

Serà en una altra ocasió que s'organitzi millor, però amb aquest gest Bon Jovi torna a demostrar la seva gran vàlua com a grup musical i com a persones.