dimecres, 5 de juny del 2013

Paris Jackson hospitalitzada per intent de suïcidi

Paris Jackson, Michael Jackson, músicaLa filla de Michael Jackson, Paris Jackson, de 15 anys, es troba hospitalitzada des de primeres hores de dimecres en un centre hospitalari de Califòrnia, després que la seva mare cridés a Urgències després de l'intent de suïcidi de la noia.

Diverses ambulàncies van arribar al domicili dels Jackson després que cap a dos quarts de dues de la matinada, una trucada de telèfon advertís al servei d'emergències de Califòrnia, que la filla del cantant Michael Jackson, Paris Jackson, s'intentés suïcidar. Segons ha informat la mare biològica, Debbie Rowe, al programa Entertainment Tonight.

El Departament de Bombers de Los Angeles ha informat, segons Los Angeles Times i People, que la persona que va trucar a emergències va parlar d'una "possible sobredosi". Encara que la web d'entreteniment TMZ assegura, citant fonts d'emergències de l'hospital, que Paris tenia diversos talls en un dels canells.

Sobre les dues del matí, la jove va ser traslladada en ambulància fins al centre hospitalari on, a aquestes hores, es troba fora de perill.

Paris Jackson, Michael Jackson, música
Debbie Rowe va assegurar a Entertainment Tonight que Paris està "passant per molt últimament". Segons fonts pròximes a la família asseguren que tot aquest desencadenant va ser perquè no li van permetre anar a un concert de Marilyn Manson que s'havia de celebrar aquest dijous.

Paris ja feia dies que no es trobava amb bon estat d'ànim. En el seu compte de Twitter, els últims tuits que va escriure hores abans de ser traslladada a l'hospital, va escriure uns dels versos del tema "Yesterday" dels Beatles, "Yesterday all my troubles seem so far away" (Ahir tots els meus problemes semblaven molt llunyans). A més de les frases: "Em pregunto per què les llàgrimes són salades?" i "oh Déu meu, aquesta conversa ha empitjorat ràpidament", semblaven indicar que alguna cosa no anava bé però no podia presagiar que arribés fins a aquest extrem.

Encara un altre dels missatges que podien advertir que Paris no està passant per un bon moment, va ser en escriure un missatge amb l'estrofa de la cantant i compositora malaia Zee Avi: "tu em dius que necessito teràpia, així, amor meu, tu també. No cal que em diguis el que està malament en tot el que digui o faci".

Aquest advocat i la família han d'estar bastant cecs per no veure la situació, després de tot el xou que s'està muntant amb el judici per la denúncia de Katherine Jackson, la mare de Michael Jackson, que acusa la promotora AEG Live de ser responsable civil de la seva mort, i la demanda puja a 40.000 milions de dòlars. El que està convertint aquest litigi en un nou circ mediàtic que està afectant, principalment, als fills de Michael. Precisament, Paris havia de declarar en aquest judici en les pròximes setmanes.