dimarts, 11 de juny del 2013

Chewbacca, detingut per portar una espasa làser

Chewbacca, Chewaka, Peter Nayhew, Guerra de les Galàxies, Star Wars, cinemaL'actor que va interpretar el pelut personatge de Chewbacca a La Guerra de les Galàxies, va ser detingut pels membres de seguretat de l'aeroport de Denver (Estats Units). L'única raó: el bastó amb forma de sabre de llum, o espasa làser, que portava.

Sembla una broma però és totalment real. Peter Mayhew, l'actor que va donar vida al gegantí i pelut amic de Han Solo, Chewabacca, a La Guerra de les Galàxies, ha hagut de suportar una situació tan compromesa en veure com la policia li confiscava la seva millor arma per poder caminar, un bastó amb forma d'espasa làser, com les que s'utilitzaven a les pel·lícules de la saga.

Chewbacca, Chewaka, Peter Nayhew, Guerra de les Galàxies, Star Wars, cinema, Harrison Ford, Han Solo
Peter Nayhew havia anat a Denver, on fa uns dies va assistir a la Comic-Con, la Convenció Internacional de Còmics, i es trobava disposat a embarcar a l'avió que el portarà fins a Texas, on resideix. Però alguna cosa sospitosa van veure els agents de seguretat de l'aeroport que van obligar a retenir l'actor. 

Després de la revisió, els membres de seguretat li van confiscar el seu bastó amb forma d'espasa de làser per por, i és aquí on es troba el gran sorpresa de la notícia, a que pogués utilitzar-lo com una arma. Sabem que Chewbacca no se li entenia parlant i alguna que una altra bogeria havia fet en les pel · lícules de La Guerra de les Galàxies, però d'aquí a que l'actor fes ús del seu bastó com a arma làser com si estigués volant en una de les naus en la qual tants viatges ha fet, ho veiem com una cosa molt exagerada.

L'actor va denunciar els fets des del seu compte de Twitter, "@AmericanAir no em permet estar a l'aeroport amb el meu bastó". Però la legió dels Star Wars mai deixen sol a un personatges d'aquestes característiques. I és que sembla que la pressió exercida pels fans de la saga de La Guerra de les Galàxies contra els responsables de seguretat de l'aeroport, ha sorgit el seu efecte.

Després de diversos minuts, Peter Nayhew escrivia una vegada més al seu compte de Twitter, "Les paraules màgiques per a la TSA (Transportation Security Adminstration) no són 'si us plau' o 'gràcies' ... És 'Twitter'. El bastó és lliure de tornar a casa ".

Peter Nayhew no porta el bastó per casualitat, als seus 70 anys i els seus 2.20 metres d'altura, aquest bon home necessita caminar amb l'ajuda del seu bastó que, fent un homenatge a la saga que el va llançar a la fama, és una rèplica de una espasa de llum jedi.

Una vegada més la força i la justícia han acompanyat Chewbacca, o més aviat a Peter Nayhew, que encara que no se li veiés la cara, ha representat el més fidel guerrer i membre pertanyent a un noble llinatge al planeta Kashyyyk a La Guerra de les Galàxies.