dissabte, 8 de juny del 2013

One Direction presenta el seu perfum Our Moment

One Direction, música, perfum, Our Moment, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson
Els nois d'One Direction han presentat un nou producte, un altre més de tots els que ja tenen en el mercat. La fragància, un perfum personalitzat, es dirà Our Moment. La cara dels cinc nois apareix a la caixa del producte. Perquè no s'oblidin d'ells.

No n'hi ha prou amb els concerts ni amb els seus milions d'àlbums venuts a tot el món. Sembla que no és suficient amb l'èxit obtingut amb la venda d'un llibre sobre la "boy band". Ni tampoc amb la pròxima pel·lícula sobre la història d'aquests cinc nois. A més, el grup One Direction treu al mercat un perfum que serà la delícia de totes les directioners.

One Direction, música, perfum, Our Moment, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson
Caldrà anar deixant lloc a l'habitació per poder col·locar, en un lloc preferent, el nou perfum que han creat els bons nois de la banda britànica-irlandesa. I no es podran oblidar d'ells perquè fins el nom del perfum provocarà milions de sospirs en els moments íntims entre ells, encara que sigui en una caixa, i les fans incondicionals del grup. El seu nom Our Moment.

Our Moment un disseny molt peculiar, de color rosa i amb una corona de brillants a l'estil de la reina d'Anglaterra. A més, el producte ve en una caixa quadrada amb les cares dels integrants de One Direction.

La presentació va ser el 6 de juny a Londres. En aquesta van presentar el format del perfum que serà de 100 ml., 50 ml. i 30 ml., i comentar alguns detalls del mateix. Una fragància en què van estar treballant dur durant 6 mesos perquè aquest producte sigui una cosa única. D'això no hi ha dubte. Encara que milions de directioners faran olor totes igual.

One Direction, música, perfum, Our Moment, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan, Louis TomlinsonEncara que Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan i Louis Tomlinson ja han fet la presentació d'Our Moment a Nova York i Londres, els nois també han fet la seva publicitat via Twitter des del compte del grup, publicant algunes fotos de la caixa del seu nou perfum. Fins i tot Niall s'ha atrevit a gravar un video on promociona la fragància mentre està jugant amb l'ampolleta. 

Sense cap dubte sabem que serà el producte estrella d'aquest any. Però caldrà esperar dos mesos perquè tingueu Our Moment a les vostres mans. Abans sortirà a la venda a Anglaterra el 25 d'agost. A tot el món començarà a vendre a partir del 9 de setembre. Així que no cal estirar dels pèls. Però sí caldrà que estalveieu, ja que els preus que es van anunciar són els següents: 50 dòlars (38 euros) la de 100ml, 39 dòlars (30 euros) la de 50ml i 29 dòlars (22 euros) la d'30ml. 

Si no podeu aguantar i acabeu per menjar-vos les ungles, podeu reservar el perfum a la web oficial d'Our Moment.