dijous, 13 de juny del 2013

Com sonaria "Get Lucky" a través de la història de la música del Segle XX?

Daft Punk, Get Lucky, música, música house, houseSi alguna vegada ens hem preguntat com hauria sonat la nostra cançó preferida en un any determinat de la història de la música del Segle XX, però mai ens hem atrevit a fer-ho, ara és el moment d'aconseguir-ho amb una de les cançons més escoltades d'aquest any 2013, "Get Lucky" del grup Daft Punk.

Aquesta curiositat, que no va matar a cap gat, de crear i escoltar com sona un èxit musical en diferents etapes de la música del Segle XX, ha estat elaborada per un músic i productor francès després d'elaborar una singular versió de l'èxit mundial del duo de música electrònica, Daft Punk, format pels músics francesos Guy Manuel de Homem-Christo i Thomas Bangalter.

PV Nova, nom artístic del músic i blocaire, ha creat gràcies a les seves extravagants neurones i els seus dits màgics, cosa insòlita realitzada fins a la data amb el tan escoltat gran èxit musical de Daft Punk, "Get Lucky". En tot just tres minuts, el productor ens convida a fer un recorregut per les diferents tendències musicals de cada dècada, des de 1920 a 2020. 

PV Nova, música, França
En aquest passeig imaginari i auditiu per tot un segle de música amb "Get Lucky", passa pel jazz, blues, swing, folk, funk, new wave, dance, pop i dubstep. Si amb això no fos suficient, PV Nova s'avança al 2020 inventant un nou estil de música, el freestep. Al seu bloc, el músic comenta que aquest nova tendència és "el corrent musical que encara no existeix i que us ofereixo en primícia. Estic en comunicació amb els oracles". 

Qui sap si els profetes de la música han enviat un senyal a PV Nova, perquè el músic vagi perfilant el que serà la nova música de la dècada dels 20. Caldrà estar molt atents als seus futurs moviments creatius, per a que a cap ens agafi desprevinguts.